Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
BachAgenda Nederland
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           ____________________________________________________________________________________

Vanwege de uitbraak van het Coronavirus en de genomen maatregelen zijn alle concerten tot 7 APRIL afgelast.


Let Us Play Again


J.S. Bach, Vasks, Vivaldi en Sammartini  - o.a. dubbelconcert 2 violen , BWV 1043


Uitvoerenden: Zaterdag 11 juli 2020 verwelkomen we je graag weer voor een wel heel bijzonder concert van het Dordrechts Kamerorkest m.m.v. Drechtsteden Jeugdorkest, sopraan Wendy Roobol en het jonge blokfluit-talent Christiaan Blom. Op het programma staan werken van o.a. J.S. Bach, Vasks, Vivaldi en Sammartini.

 
Prijs minimumprijs ticket € 25,00
Tot en met 10 juli alleen vooraf online kaartjes te bestellen via dkopenning@gmail.com en geef altijd volgende aan ons door:

– je voor- en achternaam
– naam of namen van andere huisgenoten die meekomen
– bestel je kaarten voor anderen of familie waarmee je geen huishouden vormt; geef dat dan ook duidelijk aan!
– gewenste aantal kaarten
– de prijs (25 euro of meer) die je in totaal wil betalen voor je kaart(en)

Wacht op een betaalverzoek van de penningmeester van het Dordrechts Kamerorkest. Betaal vervolgens je kaartje(s). Het is op 11 juli niet mogelijk kaarten aan de deur van de kerk te kopen. Daardoor is het helaas ook niet mogelijk om evt. kortingen toe te passen en hanteren 1 vast tarief.

Een kaartje incl. consumptie kost minimaal 25 euro per stuk. Waarom minimaal? Wil je meer betalen voor je kaartje als extra ondersteuning van de musici in deze moeilijke tijd, dan kan dat altijd! ??

Toon meer concerten